•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumica oborila rekord na filmu: Kejt Vinslet bolja od Toma Kruza

Tokom snimanja filma "Avatar 2", Kejt Vinslet je uspjela da snimi scenu pod vodom i zadrži dah sedam minuta i obori rekord koji je držao Tom Kruz u filmu "Nemoguća misija: Otpadnička nacija".

Naime, kako navodi portal MSN, Vinslet je na snimanju nastavka legendarnog filma Džejmsa Kamerona snimala scenu pod vodom duže od sedam minuta i tako potukla rekord Toma Kruza. On je u sceni pod vodom u petom nastavku filma "Nemoguća misija" izdržao šest minuta.

Slavna glumica nije glumila u prvom filmu "Avatar", a na osnovu objavljenih fotografija, izgleda da tumači neku vrstu morskog bića sa krilima. Snimanje "Avatara 2" zahtevalo je da veći deo ekipe budu stručnjaci za podvodna snimanja, a Vinslet je takođe imala opsežne pripreme za ulogu.

Kako je rekla, morala je da nauči da roni kako bih odigrala tu ulogu u Avataru.

"I to je bilo prosto neverovatno", poručila je Kejt Vinslet u intervjuu za Holivud reporter.

Inače, ono što je za sada poznato o nastavku "Avatar" je da priča prati lik iz prošlog filma Džejka Salija, koga tumači Semjuel Vortington i Nejtri, koju igra Zoi Saldana. Njih dvoje putuju preko Pandorinih okeana i suočavaju se licem u lice sa klanom Metkajina koji živi pod morem, gdje upoznaju Na'vi koja se zove Ronal koju tumači Kejt Vinslet.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu