•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Idiot Prayer (2020) - uskoro

Koncertni film u kom su uloge pripale čoveku, klaviru i poeziji. Ceo svet je ove godine na trenutak stao, a Nik Kejv se obraća iz prazne londonske koncertne dvorane i donosi jedinstveno koncertno i filmsko iskustvo. Idiot Prayer je dokaz kako je umetnost i u ova neizvesna vremena spona među ljudima i da fizička distanca nije isto što i socijalna distanca; ljudi će se okupljati oko onog što im je blisko srcu, bliskost će se muzikom prenositi među ljudima bez obzira na to što se u jednom trenutku čovečanstvo našlo u samoći.
Kejv je za klavirom, sam, kao noseći stub svih koji su se zapitali kuda dalje i kako dalje. Nik Kejv je pandan melanholiji i samoći koje su nam ove godine tako zajedničke. Ovim koncertom je tu da pokaže da i u samoći postoji neko. Idiot Prayer, (deo trilogije koje čine filmovi 20.000 dana na zemlji koji je premijerno prikazan na Slobodnoj zoni 2014. godine i Još jednom s emocijom) u nešto više od sat i po koliko traje, donosi pesme iz svih faza karijere, od najranijih albuma do najnovijeg albuma Ghosteen, ali i pesme nastale u okviru benda Grinderman.

Glumci: Nick Cave
Režiser: Nick Cave

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...