•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Land Unknown (1957)

Ovaj film koji je snimljen 1957. godine prati Američku mornarčiku ekspdiciju na Antartik. Priča je inspirisana pronalaskom tople vode na Antartiku 1947. godine. Ovaj film je bio poznat po svom malom budžetu jer studio nije mogao priuštiti da se film snimi u color tehnici zbog velikih troškova na mehaničke dinosauruse.

Priča počinje kada troje naučnika i novinarka kreću helikopterom u ekspediciju na Antartik. Na putu do tamo dobiju poziv sa svog broda da se vrate jer im preti neka neobična oluja. Pošto je oluja već počela, probaju ju je zaobići ali tokom leta se sudare sa petrodaktilom (pticom iz praistorije) i počnu gubiti visinu.

Napokon uspeju izbeći pad helikoptera, ali se moraju spustiti na Zemlju hitno jer im je helikopter teško oštečen. Pronalaze mesto za sletanje ali se iznenade kada vide da se spuštaju ispod nivoa mora u tropsku džunglu koja se nalazi u vulkanu. Tu se opet susreču sa dinosaurusima, biljkama mesožderkama i ljudskim tragovima.

Hoće li preživeti ovaj novi svet i kako... pogledajte u filmu.

NNT
Žanr:avantura, fantazija, sf
Godina:1957
Reziser:Virgil W. Vogel
Scenario:Charles Palmer, William N. Robson
Uloge:Jock Mahoney, Shirley Patterson, William Reynolds
Studio:Universal International Pictures (UI)
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:78 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...