•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ko bi pobedio kada bi se sukobili John Wick i Neo iz "Matrixa"

Alex Winter i Keanu Reeves gostovali su u emisiji kod Stephena Colberta koji im je postavio nekoliko zanimljivih pitanja.

Naime, Colbert je kazao kako se fanovi godinama pitaju ko bi pobedio u sukobu dvojice najmoćnijih likova koje je utelovio slavni Keanu Reeves, Neo iz "Matrixa "ili John Wick.

Mada je na početku pokušao izbeći ovaj odgovor,Reeves je kazao da ne može ni zamisliti da se ova dva lika posvađaju. Svaki od njih imao je svoje čari, i John Wick, ali i heroj Neo iz filma "Matrix", piše Mashable.

"Ali, recimo hipotetički, šta ako je Neo slučajno ubio psa Johna Wicka?", bio je uporan Colbert.

Ali, uporan je bio i Reeves.

"Ne! Ne! Ne bi se svađali. Možda će John Wick pokušati da pomogne Thomasu Andersonu, poznatijem kao hakeru Neu, u stvarnom svetu. Da se udruže u borbi protiv mašina", kazao je Reeves.

Tokom ovog gostovanja glumac je priznao i kako mu je oduvek bila želja da glumi Wolverine, ali ta uloga pripala je Hugh Jackmanu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...