•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Režiser filma The New Mutants želeo je da Sacha Baron Cohen igra ulogu Warlock-a

The New Mutants reditelј zamislio je da Sacha Baron Cohen igra vanzemalјski lik, tj. Warlock-a.

Borba za dovođenje The New Mutants na veliki ekran je bila dugotrajna i naporna. S obzirom da je film napokon planiran za prikazivanje kasnije ovog meseca (eventualno sledećeg), detalјi o tome gde bi franšiza išla da je objavlјena u bolјim okolnostima, počinju da cure. Prema novom izveštaju, The New Mutants-ov režiser Josh Boone u početku je želeo da zvezda filma ‘Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan’ Sacha Baron Cohen se pojavi u filmu kao vanzemaljski lik, Warlock.

Izveštaj kaže da je ideja da komični glumac u osnovi bude "Andy Serkis of Warlock", sa namerom da glumac izvede performanse koristeći tehnologiju snimanja pokreta sličnu onoj koju Andy Serkis koristi kao Gollum u Lord of the Rings i kao Caesar u najnovijoj Planet of the Apes trilogiji. Konačno, uklјučivanje likova je ukinuto zbog budžetskih ograničenja, i režiser Josh Boone je bio primoran da bira između korišćenja Warlock-a ili Demon Bear-a.

The New Mutants lik, Warlock, je vanzemalјsko biće koje dolazi iz neidentifikovanog sveta na neodređenoj lokaciji u svemiru. Warlock-ova rasa je osetlјiv oblik "tehno-organskog" života, koji na različite načine podseća na sklop i mašineriju. Lik je ekscentričan, sa umom deteta, a ubacivanje Cohena u ulogu, glumca najpoznatijeg po komičnim ulogama u sličnim filmovima Borat, Ali G i Madagaskar, sigurno bi bio nadahnut i dobrodošao dodatak ansamblu.

Ovo nije prvi put da je Josh Boone razgovarao o njegovim namerama da upotrebi Warlock-a u The New Mutants , a reditelј je nedavno izneo njegov plan za predloženu trilogiju. "Dakle, naš plan je uvek bio da se Warlock vrati u sledećem i pokuša da ispriča njegovu priču onda.", rekao je on na korišćenje The New Mutants lika. "Svi oni su trebali da budu neka vrsta zasebnih horor filmova: prvi je poput groznog stvarnog horor filma, drugi je bio film o invaziji vanzemalјaca sa Warlock-om, a treći je trebao uzme sve te elemente iz X-Men crossovera s kraja 80-ih i početka 90-ih koji su Inferno nazvali nekakvim nadprirodnim, apokaliptičnim horor filmom. To je bio plan".

Boone-ovi planovi za trilogiju koja uklјučuje Warlock-s i sveopštu invaziju vanzemalјaca zvuče kao da bi imali za rezultat uzbudlјivu strip filmsku franšizu. Nažalost, zbog kupovine Fox-a od strane Disney-a, kao i zbog stalnih odlaganja, malo je verovatno da ćemo ga ikada ostvariti. Boone režira film prema scenariju koji je napisao sa Knate Lee. The New Mutants zvezde Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Alice Braga, Blu Hunt i Henry Zaga prate pet mladih mutanata, koji otkrivaju njihove sposobnosti dok ih drže u tajnom objektu protiv njihove volјe. Moraju da se okupe i bore da bi pobegli od njihovih prošlih grehova i spasili se.

Nakon niza odlaganja, The New Mutants je sada planiran za objavljivanje u Sjedinjenim Državama 28. avgusta 2020. Film je prvobitno bio namenjen za objavljivanje u aprilu 2018., i imao je i nekoliko dodatnih datuma objavlјivanja otkako je prvi put najavlјen.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu