•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spasi i mene (Save Me Too) – druga sezona napetog trilera!

Leni Džejms se vraća u drugoj sezoni kritički hvaljene britanske krimi serije Spasi i mene (Save Me Too) – koja je premijerno dostupna na Pickbox NOW.

Serija Spasi me (Save Me) dobitnica je nagrade za najbolju dramsku seriju 2019. godine, a njen tvorac, scenarista, režiser i glavni glumac Leni Džejms (Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead) dobitnik je nagrade za najboljeg dramskog pisca.

U šest novih epizoda, Leni Džejms se vraća u ulogu Nelija Roua, očajnog oca u potrazi za svojom nestalom ćerkom. Njegova potraga bi mogla da ima užasne posledice.

ŠTA OČEKUJEMO U DRUGOJ SEZONI

Druga sezona inteligentnog trilera donosi nam kompleksnu radnju, šokantne obrte i duboke emocije.

Prošlo je 17 meseci otkako je Neli spasio ranjivu mladu ženu Grejs dok je tražio svoju nestalu ćerku Džodi. Može li Grejs da pomogne da otkrije tragove o Džodinoj sudbini ili će samo odmoći u Nelijevoj potrazi za ćerkom - pitanje je kojim se bavi druga sezona napete triler serije.

U ČEMU JE TAJNA?

Osim izvrsnog scenarija za koji je Džejms osvojio nagradu za najboljeg scenaristu, moramo da pomenemo izvrsnu gluamačku postavu. Uz Lenija Džejmsa, u ostalim ulogama su Suran Džouns kao Džodina majka Kler, Stiven Grejem kao Nelijev najbolji prijatelj Melon i Olivija Grej kao Grejs.

Uspešnost serije leži i u činjenici da je Džejms okupio već poznati produkcijski tim s kojim je radio na krimi seriji Na dužnosti (Line of Duty).

Obe sezone od kritike hvaljene krimi serije Spasi me (Save me) gledajte na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...