•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Biografski film o životu Whitney Houston biće objavljen 2022. godine

Planirani biografski film o životu pokojne muzičke i filmske superzvezde Whitney Houston, pod nazivom ‘I Wanna Dance with Somebody’, finansiraće Sony TriStar Pictures a premijera je planirana za 2022. godinu. Nazvan po hit pesmi Houston-ove, scenarista Bohemian Rhapsody Anthony McCarten napisaće scenario, kao i biti producent zajedno sa fondacijom Whitney Houston koju vodi Pat Houston. Stella Meghie, direktor fotografije, potpisala je da režira biografiju.

Sony TriStar Pictures, koji je na aukciji kupio prava za biografski film na kojoj je učestvovalo ukupno šest streamera i filmskih studija, odredio je ‘I Wanna Dance with Somebody’ da ima premijeru na Dan zahvalnosti 2022. Šef Sony TriStar Pictures-a Nicole Brown pohvalila je McCartenov scenario rekavši, "njegov majstorski scenario donosi ovu volјenu legendu u život na način na koji je nikada nismo videli - duhovitu, uzbudlјivu, aspirativnu, složenu i neverovatno lјudsku". Nastavila je da kaže da će ‘I Wanna Dance with Somebody’ biti „vrhunsko slavlјe Whitney-inog neverovatnog životnog i muzičkog dostignuća“.

Biografski film je prvi autorizovani film o životu pokojne superzvezde koja je preminula 2012. godine i koji će sadržati neke od njenih hit pesama. Iako su detalјi o scenariju trenutno nepoznati, otkriveno je da će ’I Wanna Dance With Somebody’ istražiti Houston-ino životno putovanje od njenog detinjstva u New Jersey-u do muzičke superzvezde, dok će biti vrlo jasan u istraživanju cene koju je Houston platila time što je postala superzvezda. Takođe se neće umanjiti žalost njene tragične smrti. S obzirom na one koji su uklјučeni u film, ‘I Wanna Dance With Somebody’ ima potencijal da bude još jedan muzički biopski hit poput Bohemian Rhapsody i Rocketman. Ipak, veliki deo uspeha filma verovatno će pasti na pleća glumice koja će glumiti Whitney Houston u filmu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...