•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi detalji iz filma „The Amazing Spider-Man“

Otkriveni su i neki novi detalji vezani za predstojeći film Marc-a Webb-a „The Amazing Spider-Man“. Članovi glumačke ekipe ovog filma, Andrew Garfield i Emma Stone, ali i producenti Avi Arad i Matthew Tolmach, govore o tome da će u ovom filmu Peter Parker pronaći svoju pravu ljubav, a Gwen Stacy je to za njega oduvek bila. Oni su jednostavno suđeni jedno drugom.

Rhys Ifans Connors („Dr. Connors“) će biti povezan sa Peter-om, ali i sa Gwen Stacy, budući da je on Peter-ov mentor i jedina osoba koja zna odgovor na pitanje šta se zaista desilo sa junakovim roditeljima.

Ovaj film takođe donosi objašnjenje i o tome šta se dešava u Peter-ovoj krvi kada ga ujede pauk, kako njegova DNK reaguje i koji su prateći efekti toga. Ideja je da on ima paukovu DNK koja pokreće njegov krvni sistem. Isto tako, pojašnjava se i šta se dešava sa junakovom kožom u tom slučaju.

„The Amazing Spider-Man“ dolazi u bioskope 3. jula tekuće godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...