•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

VEČERAS ZATVARANJE FESTIVALA FRANCUSKOG FILMA UZ TRILER „PREVODIOCI“

Poslednjeg dana Festivala francuskog filma, večeras 27. juna u 21h u bioskopu na Adi biće prikazan triler francusko – belgijske koprodukcije Prevodioci (Les traducteurs). Film dolazi od francuskog reditelja Režisa Roensara ( Regis Roinsard ) dobitnika nagrade publike na Internacionalnom filmskom festivalu u San Francisku 2013, godine, ali i poznatog po urnebesnoj romantičnoj komediji „Popularna“ (Populaire) iz 2012.godine.

Radnja filma u kom jednu od glavnih uloga tumači francuski glumac Lamber Vilson (Lambert Wilson ) poznat po tumačenju uloge fiktivnog Merovingiana u čuvenoj franšizi „Matrix" i svom medijima dobro poznatom „tečnom engleskom jeziku“, prati devetoro ljudi angažovnih za prevođenje omiljenog nastavka, poslednjeg u nizu veoma popularne trilogije, zatvoreni u jednom luksuznom bunkeru. Kada se prvih deset stranica izuzetno čuvanog rukopisa pojavi na Internetu, posao iz snova postaje noćna mora – lopov je jedan od njih, a izdavač je spreman da uradi sve kako bi otkrio ko je on ili možda čak ona.

Pored Vilsona, koji je za ulogu u Matriksu okarakterisan kao neko ko je „uspeo veoma uspešno da savlada svoj francuski akcenat“, u filmu se pojavljuju i Rikardo Skarmakio (Riccardo Scamarci), Olga Kirilenko (Olga Kurylenko) i Eduardo Noriega (Eduardo Noriega).

Istovremeno, danas i u Online bioskopu MOJ OFF poslednji dan Festivala francuskog filma i uz dva igrana francuska filma završavamo besplatni festivalski Online program.

Biografski drama „Đango“ (Django) o virtuozu na gitari i kompozitoru Đangu Rajnhartu čija je porodica tokom Drugog svetskog rata prognana od strane nacista iz okupiranog Pariza jer je pripadala romskoj manjini Sinti moći će da se pogleda od 12h pa sve do 18h kada u okviru Festivala počinje drugi francuski film.

Romantična komedija „Sudbina, moja ljubav: Prvo pevanje” (Mektoub, My Love: Canto Uno) prikazana je na filmskom festivalu u Veneciji pre tri godine što joj je donelo nominaciju za Zlatnog lava, ali i osvojenu nagradu Online kritike (Mouse d’Oro Award), a večeras na mojoff.net prenosi priču o mladom scenaristi koji na letnjem odmoru na Mediteranu, provodeći vreme u barovima, upoznaje Jasmin čije ga pevanje šarmira i zanosi i sa kojojm želi da doživi strast “kao u filmovima.”

Nakon završetka festivala, od nedelje 28. juna, Drive in bioskop nastavlja sa redovnim filmskim repertoarom. Tako će u 21h u nedelju biti prikazan dugo najavljivani film Kventina Tarantina BILO JEDNOM U HOLIVUDU.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....