•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Will Smith otvoreno govorio o težini roditeljstva

Holivudski glumac Will Smith otvoreno je govorio o težini roditeljstva i svim borbama s kojima se susreo kao otac troje dece.

Zvezda filma "Bad Boys" s Jadom Pinkett Smith ima 21-godišnjeg sina Jadena i 19-godišnju kćerku Willow, kao i 27-godišnjeg Treya iz prvog braka sa Sheree Fletcher.

Will je otkrio kako mu je sa samo šest godina proradio očinski instinkt.

"Još od svoje šeste godine hteo sam biti otac. Želeo sam biti bolji otac nego što je to bio moj", rekao je 51-godišnji glumac.

Govorio je i o svojoj kćeri Willow koja je sa samo devet godina imala veliki hit "Whip My Hair". Nakon što su usledile naporne truneje ona je pitala oca da prekine turneju koja je trebala da traje 30 dana.

Budući da joj je rekao da mora završiti ono što je započela Willow je iz protesta obrijala glavu. Budući da je do tada imao vojni režim, kazao je da je taj njen čin bio prekretnica i katalizator promene roditeljskog stila. To mu je pomoglo da bude osećajniji.

Will Smith prisetio se i momenta kada je u 24.godini prvi put je postao otac.

"Kada sam ga doveo kući shvatio sam da sam ja taj koji se mora brinuti o njemu. Ja sam bio potpuno odgovoran za njegov život. Počeo sam plakati. I sada se mogu rasplakati kada se setim tog momenta", rekao je emotivni Will Smith.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila