•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kristen Stjuart u novom filmu kao princeza Dajana

Glumica Kristen Stjuart igraće britansku princezu Dajanu u novom filmu o pokojnoj pripadnici britanske kraljevske porodice i njenom razvodu od princa Čarlsa.

Stjuart, koju je proslavila uloga u sagi "Sumrak" glumiće mladu Dajanu Spenser, u filmu čija se radnja dešava 90-tih godina prošlog veka, a po scenariju autora serije "Peaky Blinders" Stivena Najta.

Reditelj Pablo Larejn rekao je da je Stjuart "jedna od najsjajnijih glumica danas".

Radnja filma dešavaće se u Sandringemu i prikazaće Dajanu u trenucima kada shvata da njen brak više ne funkcioniše.

"Odlučili smo se da se upustimo u priču o identitetu i oko toga kako žena odluči da ne bude kraljica. Ona je žena koja je tokom tog perioda odlučila i shvatila da želi da bude ona žena kakva je bila pre nego što je upoznala princa Čarlsa", rekao je Larejn za "Deadline".

Dajana Spenser udala se za princa Čarlsa 1981. godine. Rastali su se 1992, a razveli 1996. godine. Lejdi Di, kako su je zvali, poginula je u saobraćajnoj nesreći u Parizu sledeće godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...