•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lionsgate obnavlјa partnerstvo sa Grindstone Entertainment Group

Lionsgate je obnovio njegovo dugogodišnje partnerstvo sa Grindstone Entertainment Group i sklopio nove višegodišnje sporazume sa predsednikom i izvršnim direktorom Grindstone-a Barry Brooker-om i direktorom Stan Wertlieb-om.

Dogovor, koji je u utorak najavio predsednik Lionsgate Worldvide Home Entertainment-a Ron Schwartz, produžava 12-godišnju vezu između Lionsgate-a i Grindstone-a, koji isporučuje dugometražne filmove na višestruke platforme za striming.

Novi pakt obuhvata listu novih nadolazećih izdanja, uklјučujući akcioni triler „Force of Nature“ u glavnim ulogama Mel Gibson, Emile Hirsch i Kate Bosworth, triler „Rogue“, koji predvodi Megan Fox, komedija „Guest House“ sa Pauly Shore i Gerard Butler-ovim akcijskim filmom “Hair of the Dog”.

„Ovo proširenje nastavlјa dugogodišnji i obostrano koristan odnos za obe naše kompanije“, rekao je Schwartz u izjavi. „Barry i Stan su najbolјi u poslu i ugradili su Grindstone u dom za veliki talente, uzbudlјiva svojstva i izvor stalne profitabilnosti. Radujemo se što ćemo proširiti naše partnerstvo sa jednim od najinovativnijih i najprepoznatlјivijih brendova u multiplatformskom streaming prostoru.“

Grindstone je prikupio katalog sa 500 naslova tokom njegovog dvanaestogodišnjeg partnerstva sa studiom. Nedavna izdanja Grindstone-a uklјučuju “Escape Plan 2: Hades” i “Escape Plan 3: The Extractors,”, u kojem igraju Silvester Stallone, Curtis „50 Cent“ Jackson i Dave Bautista, te triler „The Poison Rose“, u kojem glumi John Travolta, Morgan Freeman, Famke Janssen i Brendan Fraser.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...