•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

John Wick dobija crtani makeover u raznim stilovima animiranih TV emisija

Legenda o John Wick-u je jednostavna koliko je i on efikasno opak. Vrhunski ubica je prisilјen da se povuče iz penzije kako bi pokosio gomilu njegovih neprijatelјa zbog ubistva njegovog psa. Na toj premisi počiva jedna od najuspešnijih akcionih franšiza novijeg vremena, odgovorna za vraćanje Keanu Reeves-a u oči javnosti kao neprestano razbarušenog, ožalošćenog ubicu Wick-a. Sada je žustri anti-heroj dobio ne baš mršavi preobražaj u formatu raznih poznatih crtanih emisija i filmova, od umetnika dinotomic-a na Instagram-u.

"Keanu Reeves iliti JOHN WICK nacrtan u mnogim različitim stilovima. Po zahtevu sam isklјučio neke stilove, a za neke druge žao mi je što sam stvorio toliko mnogo njih, samo toliko se zabavlјam radeći to. Likovi koje sam uradio napravljeni su od fantazije koristeći uvažene stilove umetnosti različitih emisija. Često ih zasnivam na postojećim likovima i menjam njihove karakteristike da podsećaju više na nove likove. Koji vam je ovde najdraži? :) I koga da sledećeg uradim?"

Ono što je zanimlјivo u vezi sa redizajnom jeste kako bi većina crtanih filmova mogla da prođe kao parodija Severus Snape-a sa bradom nakon depresije. John Wick iz Simpsons-a izgleda kao niskoenergetski rod Sideshow Bob-a. Rick i Morti-ev Wick je podjednako Rick Sanchez sa frizurom Keanu Reeves-a, i sada ne možemo da prestanemo da razmišlјamo o tome kako bi Rick i Morti putovali u drugu dimenziju u kojoj su njihovi kolege hiper efikasni filmski ubice. To još uvek ne bi provalilo među prvih pet među nasilnim epizodama emisije.

Wick iz Jojo's Bizarre Adventure je lako najopakiji, izgledajući čak i opasnije od stvarnog Wick-a, koji, s obzirom na to da je manga adaptacija, zvuči apsolutno u redu. Većina Wick-ova ima kese ispod očiju, u skladu sa idejom da lik nikada ne nađe počinak u njegovom naumu da se osveti za psa. Lako najdraži mnogima je Wick iz sveta Powerpuff Girls, koji je, čini se, rodbinski razmenjen od sestara supermoći, što znači da bi u toj stvarnosti mogao da ima supermoći.

Kako je produkcija filmova zaustavlјena na većini glavnih filmskih projekata, ove renoviranja obožavatelјa možda su sve što možemo da vidimo za sada od Wick-ovih novih avantura. Ali to ne znači da nije mnogo planirano za budućnost John Wick-a. Četvrti film iz franšize obećava da je do sada najaktivniji, a sadrži ceo svet ubica prikazanih u seriji koja sledi nakon što je Wick dobio ucenu na njegovu glavu.

Tu je i spinoff serija koja se fokusira na hotel atentatora koji je prikazan u filmovima, a koji se razvija za televizijsku mrežu The Starz u saradnji sa piscima i režiserima originalne trilogije filmova o John Wick-u.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu