•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Demi Mur i Brus Vilis: Ljubav nikada nije prestala

Slavna glumica Demi Mur iza sebe je ostavila tri propala braka, prošla je kroz mnoge krize u privatnom životu, pretrpela traume u porodici, a jedina svetla konstanta je oduvek bio i ostao nekadašnji suprug Brus Vilis i otac njene tri kćerke.

Mur, pored uloga na filmu, svetskoj javnosti je poznata po brakovima sa poznatim glumcima Brusom Vilisom i Eštonom Kučerom. Imala je veoma buran i interesantan život i prešla je trnovit put do zvezda.

Prošle godine je objavila memoare “Inside Out” koji su šokirali javnost, a detalji koje je iznela u knjizi i dan danas se prepričavaju.

Ipak, ono što joj je do danas ostala njena svetla tačka i velika podrška u životu je bivši muž Brus Vilis kome je javno čestitala rođendan.

"Srećan rođendan! Hvala ti za tri najveća poklona u mom životu!", napisala je na Instagramu postavivši zajedničku fotografiju iz davnih dana.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu