•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novo iznenađenje u Južnom vetru

Aleksandar Srećković Kubura otkriva da igra bugarskog mafijaša u nastavku serije "Južni vetar"!

Popularni glumac u akcionom trileru reditelja Miloša Avramovića tumači negativca po imenu Kinez, koji će biti veza između Marašove (Miloš Biković) ekipe i Bugara.

- Deo sam bugarske mafije koja dolazi u Srbiju sa svojim nelegalnim biznisom. U seriji imam istočnjački akcenat, što će gledaocima biti veoma zanimljivo - kaže Kubura za Informer i dodaje da će njegov lik u seriji izvući deblji kraj.

- Pomisliće da je jači od svih u celom tom mafijaškom lancu i na kraju će ispasti kolateralna šteta. Stradaće od treće strane, odnosno crnogorske mafije, čiji je šef Vajo, koga igra Ljubomir Bandović.

Srećkovića posebno raduje što je posle filma "Balkanska međa" nastavio saradnju sa Milošem Bikovićem.

- Mi smo drugari i dugogodišnji prijatelji, ali sam uvek srećan kada sarađujemo u poslu. Pored toga što je odličan glumac, Biković se polako svrstava u red naših najjačih producenata - smatra Kubura.

Nove epizode "Južnog vetra" u nedelju počinju da se emituju na RTS. Osim Bikovića, glavne uloge tumače Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Jovana Stojiljković, Vuk Kostić i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila