•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chris Evans možda u Bong Joon-ho-vom filmu „Snow Piercer“?

Postoje naznake da će se Chris Evans („The Avengers“) pojaviti u ostvarenju „Snow Piercer“, scenariste i reditelja južnokorejskog porekla Bong Joon-ho-a („The Host“, „Mother“).

Sigurno je da će film „Snow Piercer“ privući mnoge filmske zvezde, ali se veruje da će upravo Chris Evans biti prvi koji će potpisati ugovor za rad na ovom filmu.

Snimanje filma počinje u martu, a radnja govori o strašnom svetu snega i leda u kome je jedan voz prepun nervoznh turista koji žele da prežive u klaustofobičnim uslovima, nastaje pometnja i...

Nije objavljeno više detalja o Evans-ovoj ulozi, ali smo sigurni da će ovo biti još jedno odlično ostvarenje.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...