•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pevačica Jessie J prekinula vezu sa glumcem Channingom Tatumom

Pevačica Jessie J prekinula je s glumcem Channingom Tatumom nakon godinu dana veze, a sve one koji su pratili njihovu vezu iznenadila je informacija da je glumac već počeo da koristi aplikacije za upoznavanje.

Dok Jessie šalje poruke preko Instagram objava, Channing već koristi aplikacije za upoznavanje novih ljudi.

"Voli sebe malo više nego inače. U isto vreme učiš, ozdravljaš, rasteš i otkrivaš sebe. Sve će postati mnogo magičnije", podelila je na svom Instagram profilu.

Channing i Jessie izlaze od jeseni 2018. godine, a prekinuli su prije približno mesec dana, prenosi Us Weekly. Prema informacijama koje su otkrili izvori bliski paru, njih dvoje su još uvek bliski i ostali su prijatelji.

Još jedan od izvora otkrio je za E! News kako je Channing već u potrazi za novom devojkom, te kako to otvoreno stavlja do znanja svima koji ga za to pitaju. Želi se ponovo zabavljati i ne zanima ga na koji način će upoznati svoju buduću devojku, navodi izvor.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...