•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Universal najavio Fast & Furious 9 događaj za prikazivanje prvog trejlera

Universal Pictures se oglasio na Twitter-u kako bi najavio poseban događaj za premijeru prvog trejlera za Fast & Furious 9 koji će fanovima ponuditi priliku da se upute u Majami, Floridu i pogledaju žive nastupe od Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth-a, Ozuna i Ludacris-a u petak, 31. januara!

Fast & Furious 9 prvobitno je postavlјen da se u bioskopima pojavi 19. aprila, ali je gurnut unazad godinu dana kako bi se napravilo mesto za prvi spin-off u seriji Hobbs & Shaw, koji je premijerno prikazan prošlog avgusta. Kao rezultat toga, Fast & Furious 9 će dobiti maj 2020 izdanje sa Justin Lin-om koji se vraća režiranju u franšizu, nakon što radio Fast and Furious delove od 3 do 6. Dan Casey će napisati scenario zasnovan na Lin-ovoj priči zajedno sa mastermind-om serije Chris Morgan-om.

U filmu će biti prikazan povratak Vin Diesel-a kao Dominic Toretto-a, Michelle Rodriguez kao Letti Ortiz, Jordana Brewster kao Mia Toretto, Tyrese Gibson kao Roman Pierce, Ludacris kao Tej Parker, Enrique Guzman kao Simon Toretto, Nathalie Emmanuel kao Ramsey, Helen Mirren kao Magdalena Shaw i Charlize Theron kao Cipher. John Cena, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett i Michael Rooker su takođe glumci za poslednji deo.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...