•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Filmovi na AMC kanalu za potpuno uživanje tokom praznika

Za pravo opuštanje tokom praznika, AMC kanal je pripremio filmove u kojima će uživati cela porodica, od najmlađih do najstarijih.

Praznični program počinje filmom Christmas with the Kranks u ponedeljak 23. decembra u 18:55. Luter (Tim Allen) i Nora (Jamie Lee Curtis) donose odluku da bar jedne godine za Božić, umesto da potroše novac na poklone i ukrase, odu na krstarenje Karibima. Ubrzo shvataju da njihova ideja i nije tako lako izvodljiva.

U utorak 24. decembra preporučujemo vam dva filma.Prvi na rasporedu je Kate and Leopold u 18:20. Da ljubav ne poznaje granice – nekad čak ni vremenske, uverite se dok gledate jedan od najromantičnijih filmova.Kejt Mekej, koju igra Meg Rayan, je devojka koja se trudi da izgradi karijeru u svetu korporacija. Njen bivši momak Stjuart, fizičar amater, živi na spratu iznad nje i uspeva da pronađe portal za putovanje kroz vreme, zahvaljujući čemu dospeva u daleku prošlost, gde sreće Leopolda, koji ga prati u povratku i tako dospeva u 20. vek.

Istog dana u terminu od 20:15 emitovće se How the Grinch stole Christmas. Stanovnici gradića Who odbacili su Grincha dok je bio dete zbog njegove zlobe. Nakon toga, on se povukao u pećinu i zamrzeo ljude, što naročito dolazi do izražaja u vreme Božića, kada su svi srećni, opušteni i međusobno se daruju.

Fimovi idealni za gledanje sa celom porodicom Spy Kids i Spy Kids 2 prikazivaće se 25. decembra u 19 časova i 26. decembra u 18:40. Američka špijunska avanturistička serija prati dogodovštine dvoje dece koji su umešani u špijunažu svojih roditelja. Ostali članovi porodice su takođe špijuni, uključujući i otuđenog ujaka, bake i dedu.

Finding Neverland istinitu priču o Jamesu Matthewu Barrieu, možete pogledati 27. decembra u 18:50. Ovo je film o prijateljstvu poznatog pisca sa porodicom koja ga je inspirisala da napiše Petra Pana.

Urnebesna akciona komedija K9 sa Jamesom Belushiem u ulozi nekonvencionalnog policajca iz odeljenja za borbu protiv narkotika, koji se udružuje sa policijskim psom, biće prikazana 26. decembra u terminu 20:20.

Preporuka je i da se ovog decembra podsetite kultnog filma u kom glavnu ulogu igra Uma Thurman - Kill Bill, a oba dela su na programu 25. i 26. decembra od 22:00.

Novu godinu možete dočekati uz maraton Scary Movie filmova. Sva tri dela - Scary Movie, Scary Movie 2, Scary Movie 3 na programu su 31.decembra od 22 časa.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...