•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Na AMC kanalu se u decembru emituju kultni filmovi

Tokom decembra udobno se smestite u svoju omiljenu fotelju, jer se na AMC kanalu emituju vaši omiljeni filmovi.

Kao dobar TV kanal, koji se brine da svojim gledaocima svakodnevno pruža najkvalitetniji sadržaj, AMC je ovaj mesec je počeo filmom „Tears Of The Sun“ sa Burce Willis-om u glavoj ulozi i napravio lep uvod u ono što vas očekuje.

Sutra, u petak 13. decembra, u terminu od 20:25 možete pogledati kultni film, „Ubica mekog srca” (The Whole Nine Yards) u kom je, već spomenuti, Bruce Willis jedan od glavnih aktera. Dok gledate ovaj film, sigurno ćete se nasmejati lekaru iz predgrađa, koga je fantastično odglumeo Matthew Perry. Otkrijte šta se dešava kada saznate da je vaš komšija profesionalni ubica koji se krije od opasne mafijaške porodice.

Naredna dva petka, 20. i 27. decembra od 20:30, pozvani ste da pogledate dve fenomenalne komedije: Ace Ventura: Pet Detective i Ace Ventura: When Nature Calls. Jim Carrey je maestralno dočarao lik ovog privatnog detektiva.

Iako je tokom jeseni na bioskopskim platnima bio aktuelan poslednji film Kventina Tarantina „Bilo jednom... u Holivudu", naša preporuka je da se ovog decembra podsetite kultnog filma u kojem glavnu ulogu ima Uma Thurman -Kill Bill“. Film, koji oduševljava svet nešto više od decenije i po, jeste dobro poznata priča o mladoj koja se budi iz kome nakon što su joj pucali u glavu na venčanju i kreće u osvetnički pohod. „Kill Bill“ ove godine slavi 16. rođendan a možete pogledati oba dela 25. i 26. decembra od 22:00.

S obzirom na to da smo tokom godine smo imali priliku da gledamo novi i eksluzivni serijski program: Fear The Walking Dead, Preacher, Into The Badlands, The Terror, NOS4A2 i mnogo drugih naslova, AMC se potrudio da pažljivo odabere filmove koji će se pojaviti na vašim ekranima u nameri da vam donose najbolji sadržaj, uz koji najviše uživate.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...