•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dečko Felicie Tang oslobođen optužbi za mučenje i ubistvo

Direktno svedočenje medicinskih istražitelja koji su izvršili obdukciju bivše softcore glumice filmova za odrasle Felice Tang, oslobodile je optužbi njenog bivšeg dečka. Rane na njenom telu nisu nastale povređivanjem već isključivo predoziranjem drogama.

Felicia Tang je imala 31 godinu kada je pronađena mrtva u svojoj kući gde je živela sa dečkom Brian Lee Randonom.

Odbrana je tvrdila da smrt nije nastala kao ubistvo već da se radilo o predoziranju, a i rane na njenom telu su bile kao da su nastala nekome koje je totalno van kontrole i ko ne zna šta radi i kako sebe sve može da povredi. Prijatelji Tang-ove su na suđenju potvrdili da su glumica i njen dečko imali često običaj da danima bez prestanka budu pod uticajem droga. Tek nakon više od dve godine suđenja je konačno njen dečko oslobođen krivice. Podsetimo, Felicia Tang je pronađena mrtva septembra 2009. godine.

Felicia Tang je postala popularna učestvovajući u filmovima "Peach", "Hotel Decadence" i "Sugar Daddy Wanted". Uzela je učešće i u nekoliko bioskopskih hitova, posebno je bila zapažena u filmovima "Rush Hour 2" i "The Fast and the Furious".

Randone je bivši propovednik koji se pojavio 2000.te na Fox reality-ju u shou "The Sexiest Bachelor in America".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....