•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svečana premijera filma Zaleđeno kraljevstvo 2 održana u Cineplexx bioskopu

U Cineplexx UŠĆE Shopping Centar bioskopu večeras je premijerno prikazan nastavak čuvenog filma „Zaleđeno kraljevstvo 2“ uz prisustvo brojnih poznatih ličnosti i ekipe filma, koja je učestvovala u sinhronizaciji ove Diznijeve avanture.

Priča o dve sestre princeze Ani i Elsi je 2013. godine ostavila veliki utisak na generaciju dece, ali i odraslih. Film je osvojio veliki broj nagrada, među kojima su dva Oskara (za najbolji animirani film i najbolju originalnu pesmu), kao i BAFTA i Zlatni globus za najbolji animirani film. Nastavak nam donosi nove avanture sada već omiljenih junaka i Elsino traganje za izvorom njenih čarobnih moći. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno, ali i uzbudljivo putovanje.

U sinhronizaciji filma na srpski jezik učestvovali su Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić i Jana Maričić.

Crvenim tepihom na premijeri su prošetali Jelena Gavrilović, Lejla Hot, Andrijana Oliverić, Stefan Bundalo, Hristina Popović, Srđan Čolić, Ana Štajdohar, kao i Danijela i Stefan Buzurović.

Film „Zaleđeno kraljevstvo 2“ je od sutra na repertoaru svih Cineplexx bioskopa u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, i to u 2D, 3D i MX4D tehnologiji. Za više informacije i rezervaciju karata posetite www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...