•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

CITY FEST - Festival dokumentarnog filma i muzike 22-24.11.2019. ULAZ SLOBODAN

Cilj festivala je pre svega edukacija mlađe generacije na temu pop kulture na zabavan način. Кulturna istorija i uticaj muzike sa ovih prostora dva su neraskidiva pojma, i muzika jeste obeležila i uticala na sve segmente života.


Dakle, prikazivanjem kvalitetnih filmova, inspirativnim razgovorima sa atraktivnim gostima koji stavom i imidžom podržavaju radoznalost, želju za istraživanjem i intelektualnim usavršavanjem, i pažljivo odabranim koncertima, pokušaćemo da napravimo jedinstvenu atmosferu festivala. Glavna karakteristika festivala biće stilska raznovrsnost u dokumentarcima. Festival će biti dostupan za sve zainteresovane posetioce i ulaz se neće naplaćivati. Na ovaj način biće povećana i poboljšana ponuda događaja iz kulture Grada Niša. Zahvaljujući festivalu naš grad će posetiti i ljudi iz filmske produkcije, koji će biti naši gosti, upoznati se sa našom kulturom, tradicijom i istorijom.


Osim što će niška publika imati prilike da pogleda najnovija dokumentarna dostignuća, festival će biti obogaćen i muzičko scenskim programom, koji je planiran posle završetka filmskih projekcija.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...