•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma DŽUDI okupila poznate ličnosti

Film o holivudskoj ikoni Džudi Garland okupio poznate ličnosti sinoć u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Džudi Garland za mene predstavlja detinjstvo i naravno Lajzu Mineli.“

- Svetozar Cvetković

„Džudi Garland je prvo bila velika glumica, izuzetan pevač fantastičnog glasa, majka jedne velike umetnice i nadasve jedna veoma nesrećna žena.“

- Tanja Bošković

Sinoć je u punoj sali bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center održana svečana premijera dugoočekivanog biografskog filma o holivudskoj ikoni Džudi Garland. Film DŽUDI je oda jednom od najlepših glasova u svetu zabave svih vremena, a sinoć u među poznatima bile su i dame koje predstavljaju neke od najlepših glasova na našoj sceni, kao što su Aleksandra Kovač, Bojana Stamenov, Tanja Bošković, Jelena Gavrilović, Sanja Kerkez i Neda Ukraden. Kao ikona stila DŽUDI je sinoć okupila i naše poznate dizajnere Jasminu Sanader, Suzanu Perić, Zvonka Markovića i Batu Spasojevića, kao i mlade dizajnere Tanju Babić i Sašku Lazović, uz Svetozara Cvetkovića, Dragana Vujića Vujketa, Niggor-a, Slobu Stefanovića, Ivanu Pataković, Jugoslavu Drašković, Darka Lungulova, Petra i Teodoru Ristovski, Boška Jakovljevića, Dušku Jovanić, Predraga Azdeljkovića, Vanju Milačić, Biljanu Lukić, Irenu Mišović, Lokicu Stefanović i Tanju Peternek.

Bojana Stamenov je podelila svoje utiske sa nama: “Kada sam pogledala prvi trejler bila sam u iznenađena što su izabrali Rene Zelveger, ali pošto ja volim mjuzikle, a posebno volim Džudi Garland, došla sam da pogledam film i oduševljena sam izvedbom. Potpuno se slažem da je Rene zaslužila Oskara za ovu ulogu!”

Neda Ukraden je dodala: “Džudi Garland je bila jedna sjajna žena, žena šou biznisa koja je rodila Lajzu Mineli, žena koja je imala tako tragičan život. Bila je glumica, pevačica, jaka i slaba žena, prava holivudska ikona koja je verovatno izgorela u tom svom talentu. Obavezno pogledati film u bioskopu.”

Jelena Gavrilović nas je podsetila na ulogu koja je lansirala Džudi: “Džudi Garland je Doroti, ja sam došla da gledam Doroti večeras. Njen uspeh ili neuspeh je upravo priča o tome šta slava može da napravi od čoveka i jednog velikog umetnika. Sjajan film!”

Predrag Azdeljković, novinar i gej aktivista je podelio svoje utiske: “Džudi Garland važi za najveću gej ikonu ikada. Takođe je i majka Lajze Mineli, još jedne velike gej ikone. Rene je, kao što su svi i pričali, zaista senzacionalna!”

Film DŽUDI je od danas na bioskopskom repertoaru domaćih bioskopa, a pored fantastične glume Rene Zelveger, za kojoj joj se izgleda smeši novi Oskar, donosi i njena izvođenja najpoznatijih pesama ove dive, uključujući i legendarnu pesmu “Iznad duge” (Over the Rainbow). Film Džudi je oda Džudi Garland, nezaboravnom glasu, želji za ljubavlju i životom i neprolaznom stilu ove holivudske ikone.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila