•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Joaquin Phoenix otkrio na koji način je smršao 23 kilograma za ulogu Jokera

Da bi igrao glavnu ulogu u filmu Joker, Joaquin Phoenix morao je proći kroz dramatičnu transformaciju. Ovaj 44-godišnji glumac izgubio je šokantna 23 kilograma uoči snimanja, a upravo je otkrio drastične metode potrebne da se tako značajno smrša.

U nedavnom intervjuu koji je dao za Access Hollywood, Phoenix je objasnio da je tražio medicinsku pomoć kako bi osigurao da može na siguran način smršati.

"Ja sam mršavio uz nadzor lekara kako bi bio siguran da će kompletan proces biti u potpunosti siguran", rekao je glumac.

Iako stara poslovica nalaže da jabuka dnevno drži čoveka podalje od lekara, Phoenix je naveo kako nije istina da je jeo jednu jabuku dnevno kako bi ekstremno promeno svoj spoljni izgled, u šta su njegovi fanovi na početku verovali.

Naime, ogromno smanjenje dnevnog unosa kalorija dovelo je do toga da izgubi čak 23 kilograma, piše Men's Health.

"To nije bila jabuka na dan. Moja dijeta se bazirala na dosta salate i na grašku", objašnjava Joaquin Phoenix.

Pomeranje granica kada je ishrana u pitanju postalo je svojevrsni trend u Hollywoodu. Jared Leto morao je smršati kako bi odigrao seriju bizarnih, zlobnih scena za "Suicide Squad", a takođe i Heath Ledger koji je za ulogu u filmu "The Dark Knight" posthumno dobio nagradu Oscar.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu