•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U petak počinje Festival „Green steps“ u Stepojevcu

Mini festival ekologije pod nazivom „Green steps“ će se održati u petak i subotu, 27. i 28. septembra, u Stepojevcu. Za petak je planitan izlagački dan sa predavanjima i radionicama na temu ekologije, dok je u subotu planirano predstavljanje Preduzetničkog razvojnog centra, koji je u saradnji sa udruženjem Agroklaster iz Lazarevca, uz podršku Sekretarijata za zaštitu životne sredine, organizator događaja.

U prelepom ambijentu domaćinstva u ulici Proleterskih Brigada br 17, biće postavljeni štandovi za dvadesetak izlagača iz oblasti dizajna, zanatstva i organske proizvodnje, a biće zastupljeni i poljoprivredni proizvodi lokalnih proizvođača.

Na dve bine biće održana predavanja na temu uticaja globalnog zagrevanja na poljoprivredu, značaja preduzetništva i ekologije, novih tehnologija u poljoprivredi i ekološkog turizma. Predavanja će držati: Vedrana Savić (Ministarstvo poljoprivrede), Radmila Marković (Visoka strukovna škola za preduzetništvo), Vladan Pešić (Poljoprivredni fakultet Zemun) i Branislav Pajić (RB Kolubara), a predstaviće nam se i projekti “Update your skills in rural Belgrade” (Slavica Stanković, Hrišćansko humanitarno udruženje “Hleb života”), Ekološke sekcije Tehničke škole iz Železnika, “Urbane pčele” (Stanko Rajić, Beogradsko udruženje pčelara), “Mladi su budućnost, pružimo im šansu” (Marija Dedić, Udruženje “Svet za sve”), kao i zanimljiva radionica o filcovanju vune koju će voditi Marina Živanović iz udruženja građana “Ja volim Banovce”.

Manifestacija traje od 14 – 20h, a za sve posetioce je organizovana zakuska i prigodan zabavni program.

Ulaz na manifestaciju je besplatan.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu