•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže serija "Južni vetar"

​Filmsko ostvarenje "Južni vetar", reditelja Miloša Avramovića, obeležilo je 2018. godinu. Gledalo ga je preko milion ljudi, a do kraja oktobra očekuje se završetak snimanja televizijske serije "Južni vetar", kao i nastavak ostvarenja.

Jedna od zvezda 'Južnog vetra' Miodrag Radonjić objašnjava da će se prvo nastavak filma pojaviti u bioskopima, nakon čega će početi i emitovanje serije na RTS-u.

"U seriji se radnja odigrava pet godina nakon dešavanja u prvom delu filma. Stvari su drugačije, naši likovi su se razvili. Ono što sam do sada video jeste da je materijal zaista ispao dobro i mislim da imamo jednu jako dobru seriju", ističe Radonjić.

Sve one gledaoce koji su zavoleli lik Petra Maraša u tumačenju Miloša Bikovića verovatno zanima šta on misli o filmu i koja su mu očekivanja od serije.

"To je film koji je doživeo i od publike i od kritičara vrlo pozitivne reakcije i zato se nadam da će ova serija koju radimo za RTS doživeti još veći uspeh, jer će nam dati više prostora da ispričamo priče o našim glavnim junacima", smatra Biković.

Prema njegovim rečima, ima deset epizoda potpuno novog materijala i sada već, pred kraj snimanja, kaže da je materijal izvrstan.

"Dobićemo jako kvalitetnu seriju, koja će možda i nadmašiti uspeh koji je film imao", ističe Biković, pozivajući gledaoce da prate seriju Južni vetar.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....