•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izložba “Evropsko nasleđe u savremenom autorskom stripu i ilustraciji” u Zrenjaninu

23-30. septembar, Kulturni centar Zrenjanina.

U ponedeljak, 23. septembra u Kulturnom centru Zrenjanina u 19 časova biće otvorena internacionalna izložba: „Evropsko nasleđe u savremenom autorskom stripu i ilustraciji“.

Izložba je nastala u sklopu Nova Festivala 2018. godine, koji u Pančevu organizuje udruženje KomunikArt već četiri godine, i koji za cilj ima promociju savremene internacionalne strip scene i umetnika. Nova Festival je prošle godine bio posvećen obeležavanju Godine evropskog kulturnog nasleđa, a njegovu realizaciju podržali su Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, kao i Pokrajinski sekretarijat za kulturu i odnose s verskim zajednicama. Ministarstvo je izložbu uvrstilo u okvir nacionalnog programa za obeležavanje Godine evropskog kulturnog nasleđa na nacionalnom nivou.

Selektor strip programa je Saša Rakezić alias Aleksandar Zograf, a producentkinja izložbe je Snežana Ćuruvija. Izložbena postavka koju će Zrenjaninci i Zrenjaninke imati priliku da pogledaju do 30. septembra predstaviće 42 autora iz 25 evropskih zemalja.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...