•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„BIRMINGEMSKA BANDA“ VRAĆA SE NA CINESTAR TV PREMIERE 1 KANAL

Britanska serija „Birmingemska banda“, dobitnica nagrade BAFTA, vraća se na male ekrane 9. septembra, kada počinje treća sezona na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

Nikada se nismo više radovali svadbenim zvonima kada smo čuli da se Tomi Šelbi ženi, zar ne? Upravo je dugo očekivano venčanje početak treće sezone „Brimingemske bande“ koja će premijerno biti prikazana na CineStar TV Premiere 1 kanalu od ponedeljka do četvrtka u 21 h od 9. do 17. septembra.

Nova sezona donosi nam šest epizoda, a smeštena je dve godine nakon druge sezone. Porodica Šelbi odlučila je da proširi svoj lokalni uticaj van Birmingema, a uz internacionalne tendencije dolaze nove opasnosti, novi protivnici, puno sumnje, nedoumica i nesigurnosti. Iako je Tomi obećao Grejs da izlazi iz kriminalnog miljea kako bi brinuo o svojoj porodici, čini se da će se njegovo obećanje ubrzo izjaloviti.

Rat sa porodicom Čangreta

Novi igrači s kojima se Šelbijevi suočavaju jeste italijanska porodica Čangreta. Usprkos tome što su britvaši zaista postojali, porodica Čangreta je ovog puta izmišljena, ali inspirisana stvarnom njujorško-italijanskom mafijom. Stiven Najt, tvorac serije, izjavio je:

U stvarnosti, britanski gangsteri, a pogotovo birmingemski gangsteri, imali su jake veze sa gangsterima u Čikagu. I te veze su neverovatne – na primer, pravi Bili Kimber (na čelu Birmingemskih dečaka) otišao je u Čikago bežeći od britanskih neprilika. Upravo on je postao telohranitelj Čarlija Čaplina i čak se pojavio u jednom njegovom filmu.“

Uz Italijane, još jedna opasnost dolazi i od strane ruske porodice Romanov-Petrovna koja će se pokazati dvostrukim igračem.

Drži se, Arture!

Treća sezona je snažno fokusirana na Artura koji je pronašao svoj mir u Lindi i Bogu. Ili se barem tako čini. Arturova kompulsivnost i nasilna priroda često će se u ovoj sezoni sukobiti s načelima koja mu Linda nameće, pa će i dominirati njegovim odlukama. Arturov lik postaće nam nova dilema: sažaljevati ga ili osuđivati? Treća sezona donosi ukupno 18 likova uz standardnu glavnu postavu, a ponovo ćemo videti i Toma Hardija u ulozi Alfija Solomonsa, proračunatog i dinamičnog lika kojem je omiljena razonoda da živcira Tomija i Artura.

Treća sezona „Birmingemske bande“ počinje s prikazivanjem 9. septembra u 21 h na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Više o seriji saznajte na CineStar TV Channels stranici: https://cinestartvchannels.rs/

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...