•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poznati par čeka bebu?

Pevačica Keti Peri navodno očekuje bebu sa svojim dugogodišnjim partnerom i verenikom , glumcem Orlandom Blumom, spekulišu američki tabloidi.

Ova nagađanja su se proširila zato što je Keti pre nekoliko nedelja viđena sa ispupčenim stomačićem, kada je sa svojim dragim bila na romantičnoj večeri u restoranu blizu mesta gde živi.

Drugi izvor je naveo da je ona dva puta nazdravila pijući vodu umesto vina. Pevačicin predstavnik za medije je rekao da ne komentariše njen privatni život, te time nije ni potvrdio niti demantovao glasine, što je samo još više uticalo na širenje priče o navodnoj trudnoći.

Međutim, navodi o trudnoći dobili su novi nivo.

Poznati par pojavio se sinoć na svečanoj premijeri nove serije ‘Carnival Row’ u Los Anđelesu, a Keti se, kako na fotografijama sa crvenog tepiha tako i na onima koje je delila na Instagramu, ispod haljine nazirao stomačić.

"Ako smo do sad sumnjali u trudnoću sad smo sigurni, sve nam je stomak rekao. Čestitam", glasio je jedan od komentara pevačicinih pratilaca koji ne prestaju da bruje o ovome.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....