•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nastavak 5. sezone serije Fear the Walking Dead 12. avgusta

Televizijska mreža AMC obradovaće sve ljubitelje apokaliptične drame “Fear the Walking Dead” novim epizodama koje će se emitovati u okviru pete sezone od večeras, 12. avgusta u 22.00.

U osam novih epizoda pete sezone može se očekivati malo iznenađenje u epizodi 509, a videćemo i da li je Logan pouzan, kada je rekao da želi da pomogne. Mislimo da se grupa nije tako lako prodala, što nije ni čudo, jer se do sada Logan nije pokazao pouzdanim. Videli smo šta je učinio. Međutim, Sarah je za njega napravila prilično uverljiv slučaj, u šta ostaje da se uverite sami u narednim epizodama koje nas očekuju.

Izvršni producent serije, Scott M. Gimple, najavio je da je obnovljen ugovor za snimanje šeste sezone serije, te će fanovi ove apokaliptične sage imati priliku da prate Fear the Walking Dead i naredne godine.

Seriju je producirao AMC Studios, a glavne uloge tumače: Lennie James, Rubén Blades, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson i Austin Amelio.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...