•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nastavak 5. sezone serije Fear the Walking Dead 12. avgusta

“Fear the Walking Dead”, jedna od najpopularnijih AMC-ovih originalnih serija se vraća na male ekrane sa novih 8 epizoda koje će biti emitovane u okviru nastavka pete sezone 12. avgusta u 3:00 po ponoći i reprizom od 22.00 istog dana.

Izvršni producent serije, Scott M. Gimple, najavio je da je obnovljen ugovor za snimanje šeste sezone serije, te će fanovi ove apokaliptične sage imati priliku da prate Fear the Walking Dead i naredne godine.

U petoj sezoni serije Fear the Walking Dead, misija grupe je jasna: pronaći preživele i pomoći da ono što je preostalo od sveta postane malo bolje mesto. Uz nadljudsku odlučnost, Morgan Džouns (Leni Džejms) predvodi grupu vizijom koja je zasnovana na dobroti, zajedništvu i nadi. Svako od njih veruje da će se na taj način iskupiti za greške iz prošlosti. Ali poverenje nije lako steći. Njihova humana misija biće podvrgnuta ultimativnom testu kada se nađu na neistraženoj teritoriji, prisiljeni da se suoče, ne samo sa prošlošću, već i svojim najmračnijim strahovima. To će biti jedini način da otkriju potpuno novi način života, koji će ih zauvek promeniti.

AMC Studios serija "Fear the Walking Dead" čiji je izvršni producent Scott M. Gimple, a reditelji Andrew Chambliss i Ian Goldberg, kao i Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd i Greg Nicotero. U seriji glume Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Austin Amelio, Ruben Blades i Karen David.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...