•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo glumac Rip Torn

Rip Torn, američki glumac koji je obogatio američko glumište od 1950-ih godina do danas, umro je u 89. godini, prenosi "Guardian".

Kako je potvrdio njegov publicista Rik Miramontez, Torn je umro u svom domu, okružen članovima porodice, svojom suprugom glumicom Ejmi Rajt i kćerkama Keti Torn and Andželikom Pejdž.

Kultni glumac bio je poznat po svom nekontrolisanom temperamentu koji se manifestovao kada bi kamere bile ugašene. Tako je jednom prilikom, tokom upaljenih kamera na snimanju filma "Maidstone", napao režisera Normana Mejlera udarivši ga čekićem u glavu.

Mejler mu nije ostao dužan pa je Tornu ugrizao uho.

Našoj publici Torn je najpoznatiji po ulozi u filmu "Men in Black" (Ljudi u crnom) iz 1997. godine. Pored toga, naravno, njegova zapažena uloga u filmu "Cross Creek" donela mu je nominaciju za Oskara za najbolju sporednu ulogu.

Zapažena uloga je zabeležena i u humorističnoj seriji "The Larry Sanders Show".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...