•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Meryl Streep, Nicole Kidman i Ariana Grande u novom mjuziklu Ryana Murphyja

Ryan Murphy otkrio je da će u njegovom novom filmu "The Prom" glumiti Meryl Streep, Nicole Kidman i Ariana Grande.
Film donosi priču o grupi brodvejskih zvezda koje dolaze u mali grad Edgewater u Indiani kako bi pomogli Emmi da ode na proslavu mature koja joj je zabranjena zbog toga što ne može povesti devojku kao svoju pratnju.

Meryl Streep će u ovom mjuziklu uteloviti Dee Dee Allen, brodvejsku zvezdu koja je opsednuta osobom. Nicole Kidman tumači brodvejsku glumicu, a Ariana Grande popularnu tinejdžerku Alyssu koja se zabavlja s Emmom. Osim njih, uloge u ovom filmu ostvarili su James Corden, Keegan-Michael Key i Andrew Rannells.

Murphy, koji je potpisao veliki ugovor za produkciju i streaming serije na Netflixu, rekao je kako želi iskoristiti priču kako bi pokazao zabavu koja je uzbudljiva te ukazao na prava LGBTQ zajednice, piše Hollywood Reporter.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...