•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen novi trailer "Čarlijevih anđela"

Objavljen je novi trailer filma "Čarlijevi anđeli" čiju režiju potpisuje Elizabeth Banks, a u kojem su uloge ostvarile Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska.

U novom traileru "Čarlijevih anđela" poznata scena - tri žene idu u misije sa stilom i teškom artiljerijom. U ovom filmu žene vode mentori koji sebe nazivaju Bosley, a Banks se pojavljuje kao jedna od njih.

U ulogama Bosleyja gledaćemo i Sama Claflina, Djimona Hounsoua i Patricka Stewarta.

Pesmu koju imamo priliku čuti u ovom traileru izvode Miley Cyrus, Ariana Grande i Lana Del Rey. Film u bioskope stiže 15. novembra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu