•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi internacionalni poster za film ’Hobbs & Shaw’

Universal Pictures je objavio novi međunarodni poster za predstojeći spin-off film "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, predstavljajući sve glavne likove.

Posle osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom sveta, Fast & Furious franšiza sada ima svoje prvo samostalno izdanje u vidu Dwayne Johnson-ove i Jason Statham-ove reprize njihovih uloga kao Luke Hobbs-a i Deckard Shaw-a u Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Od kada su nepopustljivi advokat Hobbs (Johnson), lojalan agent američke diplomatske službe bezbednosti, i bezakoniti otpadnik Shaw (Statham), bivši operativac britanske vojne elite, koji su se prvi put suočili u Furious 7 u 2015. godini, duo je razmenio uvredljive opaske i udarce u tela dok su pokušavali da obore jedan drugoga.

Ali kada cyber-genetski pojačan anarhista Brixton (Idris Elba) stekne kontrolu nad podmuklom biološkom pretnjom koja može zauvek da promeni čovečanstvo - i najboljeg briljantnog i neustrašivog agenta MI6 (Vanessa Kirby iz The Crown), koji je slučajno Shaw-nova sestra - ova dva zakleta neprijatelja će morati da se udruže da sruše jedinog tipa koji bi mogao biti gori od njih samih.

Hobbs & Shaw eksplozivno otvaraju nova vrata u Fast svemiru, dok kovitlaju akciju širom sveta, od Los Angeles-a do Londona i od otrovne pustoši Chernobyl-a do bujne lepote Samoa-e.

Johnson je producent zajedno sa Dany Garcia i Hiram Garcia kroz Seven Bucks Productions. Statham, Neal H. Moritz za Original Film i Chris Morgan za njegovu istoimenu produkcijsku kompaniju takođe će biti producent, sa izvršnim producentima Kelly McCormick, Steve Chasman, Amandom Lewis, Ainsley Davies i Ethan Smith-om.

Pored Johnsona i Stathama, Vanessa Kirby (The Crown), Eiza Gonzalez (Baby Driver), Eddie Marsan i Idris Elba (The Dark Tower , Avengers: Infinity War) igraće negativca filma.

Film dolazi u bioskope 2. avgusta.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...