•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ladies Night u bioskopu Vilin Grad

Drage dame, okupite prijateljice, ostavite probleme i brige iza sebe i dođite u bioskop Vilin Grad, da se uz film i vino oslobodite stresa!

U četvrtak, 20. juna, u bioskopu Vilin Grad biće održan Ladies Night, uz projekciju neverovatne filmske priče "Ana". Početak projekcije je u 20 časova.

  • Za sve posetioce smo spremili i vino dobrodošlice, a za to će se pobrinuti Vinski podrum Malča:

"Vi ljubitelji vina, moći ćete da u preko 110 godina starom vinskom podrumu doživite svojevrsno putovanje kroz vinsko vreme. U razgledanju 4 potpuno različita načina negovanja vina, doživećete 4 različite vinske epohe i uživati u vinima karakterističnim za ta vremena. U sklopu podruma je i restoran “gostionica na vinskom putu” sa nesvakidašnjom ponudom hrane iz različitih vremenskih epoha, a to su: Rimski, Srpski, Vegeterijanski i meni iz doba Nemanjića."

  • Pored projekcije filma, za dame smo spremili i poklone u saradnji sa kompanijom Avon:

"Avon je kompanija koja stavlja maskaru na trepavice i hranu na sto. Bori se protiv bora jednom rukom, a protiv raka dojke drugom. Zna vrednost savršenih usana, a u isto vreme progovara protiv nasilja u porodici i podržava finansijsku samostalnost žena. Dovodi lepotu na vaš prag, ali i otvara vaša vrata. Kompanija koja podržava 6 miliona Avon Dama širom sveta. To je Avon. Kompanija koja se više od 130 godina zalaže za lepotu, inovaciju i optimizam i pre svega, žene."

"Iz naše bogate ponude odaberite masažu koja će Vam osvežititi um i obnoviti fizičku energiju. Mi nudimo masaže sa raznih delova sveta, insirisane kulturom raznih naroda i njihovom ophodjenju prema duhu. Za nas je masaža ritual. Doživljaj masaže je za nas više od dodira. Ona je topla dobrodošlica, lepa reč, profesionalna uluga i spoj energije. Inspiracija čula i uma koja približava tihom kutku unutar bića."
  • Svi posetioci dobiće na poklon časopis Bazar:
"Časopis za ženu i porodicu, izlazi svakog drugog petka. KUPUJTE ORIGINAL. ČITAJTE BAZAR."

O filmu "Ana":

Ispod zapanjujuće lepote top modela, Anne Poliatove, skriva se njena neverovatna snaga i veštine koje je čine jednom od najstrašnijih ubica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče. U glavnim ulogama su Sasha Luss dobitnica nagrade Oscar® Helen Mirren, Cillian Murphy i Luke Evans.

Pogledajte TREJLER

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...