•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Crne udovice: Nova crno-humorna nordijska krimi-serija na Pickboxu NOW

Nordijska krimi-komedija „Crne udoviceˮ (Black Widows) je nova serijska poslastica na Pickboxu NOW! Obe sezone „Crnih udovicaˮ, opisane kao mračne i crno-humorne, mogu se gledati odmah na domaćem striming servisu. U glavnim ulogama su glumice iz raznih delova skandinavskog područja – Norvežanka Sineve Makodi Lund, Šveđanka Sesilija Fors i Dankinja Beate Bile.

O ČEMU SE RADI?

Mračna i crno-humorna krimi-serija prati život tri prijateljice koje nisu srećne u braku, a taj problem su odlučile da reše tako što će ubiti svoje muževe. Njihovi muževi su kolege s posla, pa tri bračna para zajedno putuju na odmor u vikendicu u Norveškoj. Kada muževi odu s brodom u ribolov, brod odjednom eksplodira. Da, njihove žene su ga digle u vazduh.

Srećne što su postigle ono što su htele i misleći da su dobile svoju slobodu, očekuju da će ostatak svojih života nastaviti u miru i tišini. Naravno, ništa se ne odigrava onako kako su zamislile.

U njihov život ulaze švedski policajac Folke Lundgren i norveški detektiv Peter Vesele, koji započinju internacionalnu istragu. Dokazi upućuju na to da eksplozija nije bila samo nesrećni slučaj, zbog čega su se lude protagonistkinje, koje su samo htele mir i tišinu, odjednom našle u svetu laži i kriminala.

NORDIJSKA KOLABORACIJA

„Crne udoviceˮ je rimejk finske serije Mustat lesket,i prava je nordijska kolaboracija – produkcijski tim većinom je finski, serija je snimana u Finskoj, ali glumci i reditelji su sa skandinavskog područja – iz Danske, Norveške i Švedske.

Obe sezone zabavne, mračne, misteriozne crno-humorne krimi-serije „Crne udoviceˮ (Black Widows) gledajte na Pickboxu NOW!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....