•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Časopis People glumicu Jennifer Garner proglasio najlepšom ženom na svetu

Časopis People proglasio je glumicu Jennifer Garner najlepšom ženom na svetu. Ona sada krasi novu naslovnicu časopisa, a priznala je da ju je titula iznenadila jer se nikada nije smatrala lepoticom.

"Izgled nikada nije igrao veliku ulogu u mojoj porodici. Nikada se nisam niti osećala poput neke lepotice, to nije bio deo mog života. Ali sam se dobro osećala u svom telu i bila sam zadovoljna sa sobom, u tome je stvar", kazala je Jennifer.

Glumica je poznata po ulozi CIA agentice Sydney Bristow u TV seriji "Alias", kao i po filmovima Juno, Ortak, gde mi je auto?, Uhvati me ako možeš, Daredevil, Elektra, Kraljevstvo...

S bivšim suprugom takođe glumcem Benom Affleckom ima troje dece, Violet, Seraphinu i Samuela.

Prošlogodišnja nositeljica titule najlepše žene na svetu po izboru People'sa bila je pevačica Pink.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu