•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čuvena skandinavska serija dobija rimejk u srpsko-hrvatskoj koprodukciji

Skandinavska serija "Most" (Broen) koja se godinama uspešno prikazuje, dobiće i svoj sedmi rimejk, i to u srpsko-hrvatskoj koprodukciji.

Priče društveno neprilagođene i emotivno nezgrapne policajke Sage Noren i njenih partnera, sa zamršenim zapletima u otkrivanju počinilaca ili počinioca mučnih ubistava na relaciji Danska - Švedska, poput magneta je privlačila gledaoce i ljubitelje serija.

Jedna od najboljih serija svih vremena - "Most", do sada je imala šest rimejkova (koprodukcije: SAD/Meksiko, Velika Britanija/Francuska, Nemačka/Austrija, Rusija/Estonija i Malezija/Singapur). Prema najavama, ova serija će dobiti i sedmi rimejk i to u srpsko-hrvatskoj koprodukciji.

Trebalo bi da bude snimljeno 10 epizoda, u trajanju od po 50 minuta. Snimanje domaće verzije "Mosta" trebalo bi da počne tokom ove godine.

Za sada nije poznato ko će glumiti u seriji.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu