•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ozloglašeni Konor Mekgregor na Beldocsu

Jedna od najvećih zvezda UFC (Ultimate Fighting Championship), Irac Konor Mekgregor saopštio je ovih dana da je završio profesionalnu karijeru takmičara u mešovitim borilačkim veštinama (MMA). On je najpoznatiji UFC borac na svetu, iako se nije borio od novembra 2016, kada je pobedio Edija Alvaresa i postao prvi MMA borac koji je ikada istovremeno držao šampionske pojaseve u dve divizije.

Upravo njegov neverovatan put do zvezda prikazan je u dokumentarnom filmu “Konor Mekgregor: Ozloglašeni” (“Conor McGregor: Notorious”), u režiji Gavina Ficdžeralda, koji će beogradska publika imati priliku da pogleda na velikom platnu u okviru programa biografskih filmova “Profile”, predstojećeg Međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldocs.

Film “Conor McGregor: Notorious”, sniman od 2012. do 2016, gledaocima pruža ekskluzivni pristup Konorovom vrtoglavom usponu, od siromaštva i života u kući roditelja u Dablinu, do osvajanja nekoliko šampionskih pojaseva i milionskih zarada u Las Vegasu.

Mekgregor je od vodoinstalatera iz Dablina postao najveća zvezda MMA. Tokom tog uspona pobedio je u 15 uzastopnih mečeva, uključujući i spektakularni nokaut u trinaestoj sekundi protiv Žozea Alda, kojim je osvojio titulu u pero kategoriji, u decembru 2015.

Sve te neverovatne fizičke i mentalne napore zabeležila je Ficdžerladova kamera koja je svedok ostvarivanja sna “ludog Irca”, uzdizanja sa dna do zvezdanog vrha. Uz nikad ranije prikazane snimke popularnog borca i eksplozivne kadrove krvave borbe u oktagonu, “Konor Mekgregor: Ozloglašeni” je svedočanstvo trnovitog puta koji je Mekgregor prošao da bi postao šampion, što je najbolje opisano porukom dokumentarca: “Ako želiš sve, moraš za to da se boriš”. Reditelj je prikazao i mračnu stranu MMA, pronikao u dušu i karakter borca, pokazujući da njegova fizička snaga odgovara i njegovom talentu za samopromociju (svoje ime ima tetovirano preko tela). Autor je uhvatio i najteže emotivne trenutke sportske legende, u čijem životu naspram skupih kola, raskošne vile i situiranog života stoje neverovatna fizička naprezanja, razbijeno lice, krv, znoj i suze.

U filmu se pored Mekgregora i njegove supruge Di Devlin, pojavljuju i njegovi roditelji, otac Toni, majka Margaret, sestra Erin i holivudski glumac Arnold Švarceneger.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=syOgWwz2fiE

Ovogodišnje, dvanaesto izdanje Međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldocs, koje se održava od 8. do 15. maja u Beogradu u više bioskopskih dvorana, predstaviće više od 100 premijernih filmova iz celog sveta, u 14 različitih selekcija. Pored domaćeg i takmičarskog programa publika će moći da uživa i u muzičkim, biografskim i umetničkim dokumentarcima, izboru iz savremenog portugalskog dokumentarnog filma, kao i u retrospektivama autora Kazua Hare i Gorana Devića.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....