•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scarlett Johansson kao Lisbeth Salander?

Pre dve godine, Noomi Rapace je postavila standarde igrajući Lisbeth Salander, kompjuterskog hakera kojeg je reditelj Stieg Larsson uveo u svoju trilogiju „Millennium“. Zatim je glumica Rooney Mara oživela ulogu u američkoj adaptaciji dobro poznatog materijala u režiji reditelja David-a Fincher-a. Međutim, postavlja se pitanje: „Šta bi se desilo da Fincher nije za ulogu odabrao Maru? Šta da je uzeo glumicu Scarlett Johansson?“...zato, evo nekih slika urađenih u foto šopu, koje nam prikazuju kako bi ona izgledala.

Sigurno će ovo biti najstrašnija stvar koju ćete videti danas. Pogledajte!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila