•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

POČELA SINHRONIZACIJA CRTANOG FILMA SADKO

U studiju Audio Wizard M&D počela je sinhronizacija avanturističkog crtanog filma SADKO. U naslovnoj ulozi muzičara Sadka slušaćemo Nikolu Šurbanovića (kojeg bioskopska publika pamti po ulozi u filmu Afterparti, a trenutno glumi u dve hit predstave: Pošto gvožđe u Ateljeu 212 i Ljubav u Savamali u Zvezdara teatru), a u ulozi njegove voljene sirene Nike - Anju Mit (Istine i laži).

Sadko je fantasični pustolovni animirani film, inspirisan istoimenom ruskom tradicionalnom bajkom i pesmom. Priča prati mladog muzičara – Sadka iz drevnog grada Novgoroda, koji ne želi da radi u polju kao njegovi roditelji, već želi samo da svira i peva po ceo dan. Za njegov muzički talenat čuće i sam knez, ali Sadko umesto princeze Nastje bira da krene u potragu za srećom. Put će ga odvesti u čaroban svet na dnu okeana u kojem vlada podvodna veštica Barakuda, držeći Kralja mora uspavanog. Lepa sirena pokušaće da pomogne Sadku da porazi vešticu i spase začaranog kralja.

U ulozi veštice Barakude slušaćemo Dušicu Novaković, dok ćemo u ulogama njenih sinova slušati Dušana Kaličanina u ulozi Jegulje i Žarka Stepanov u ulozi Kandže. Dragan Vujić Vujke je Sadkov saputnik papagaj i hrabri viking, a u ostalim ulogama će se naći: Srna Đenadić, LJubiša Dinčić, Marko Marković, Jovan Jelisavčić, Nikola Nemešević i Zdravko Savić.

Reditelj sinhtonizacije je Dušica Novaković.

Crtani film Sadko počeće da se prikazuje u bioskopima širom naše zemlje od 25. aprila.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...