•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Los Bando (2018) - uskoro

Kada se ritmu rocknrola i reli vožnje na putevima sa norveškim pejzažima, doda tinejdžerski bend koji kreće u trku sa vremenom, policijom i roditeljima za vratom dobije se urnebesna tinejdž komedija i roud muvi u ritmu roka.

Sve što imaju pred nacionalno takmičenje mladih bendova je zaljubljeni gitarista i želja da pobede na takmičenju! Nedostaje im pevač. Tačnije rečeno - dobar pevač. Jer onaj koga imaju ne ume da peva. Fali im i basista, a i njega lako zamenjuju devetogodišnjakinjom na violončelu. I u momentu kada u sred putovanja pomisle da imaju najboljeg vozača na svetu saznaju da i on u stvari – nema vozačku dozvolu jer čak nije ni punoletan. Ipak, iako su u celu priču ušli kao grupa autsajdera, svako sa svojim ličnim problemom, iz nje izlaze kao pobednici. Ni prvi ni poslednji bend koji proba u tatinoj garaži, ali ovaj je potpuno neponovljivi Los bando Immortale!

Glumci: Tage Johansen Hogness, Jakob Dyrud, Tiril Marie Høistad Berger, Jonas Hoff Oftebro, Ingar Helge Gimle
Režiser: Christian Lo

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu