•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

KUGAR TAUN: Zašto vredi pogledati sjajni sitkom sa Kortni Koks u glavnoj ulozi

Humoristička serija Kugar Taun sa popularnom glumicom Kortni Koks (Prijatelji) stiže na Pickbox! Od tvorca humorističkih serija poput urnebesnih Stažista (Scrubs) Bila Lorensa, stiže nam svih šest sezona Kugar Tauna.

Duhovita i topla humoristička serija, Kugar Taun je u svojoj suštini serija o prijateljima koji imaju sjajne i uvrnute odnose, ali pre svega – dobre namere. Većinom se bave ispijanjem crnog vina i igranjem igre koju su sami izmislili – zvane PeniKen.

KORTNI KOKS U GLAVNOJ ULOZI

Radnja je smeštena u fiktivnom gradu Galfhejvenu na Floridi koji nosi nadimak Kugar Taun. Glavni lik je Džuls Kob (Kortni Koks), nedavno razvedena žena u četrdesetima čiji duhoviti život pratimo kroz nove izazove s kojima se susreće. Tu je i njen sin, tinejdžer Trevis (Den Bird), njen bivši muž Bobi (Brajan Van Holt), najbolja prijateljica Eli (Krista Miler, „Stažisti“) i njena najveća ljubav – crno vino. Džulsina ekipa, koju čine i njena simpatična asistentkinja Lori (Bizi Filips) i Džoš Hopkins, vlasnik paba Grejson Elis, možda je disfunkcionalna, ali je u isto vreme brižna i predana. Najvažnije od svega, sve ih vezuje izuzetno prijateljstvo.

LJUBAV PREMA CRNOM VINU

Jedna od glavnih i kontinuiranih tema ovog sitkoma je ljubav prema crnom vinu koje cela Džulsina ekipa pije u hektolitrima, naročito Džuls. Tako svake sezone možete da očekujete sve veće i veće čaše iz kojih se pije vino. Na primer, Džuls prvo pije iz preterano velike čaše po imenu „Veliki Džo“ koju potom zameni „Velikim Karlom“– što je zapravo deo lampe. Kasnije se prebacuje na „Velikog Lua“, odnosno vazu.

POTRAGA ZA LJUBAVLJU

Kao i svaka prava priča, Kugar Taun je priča o potrazi za pravom ljubavlju. Kortni Koks, kao žena u četrdesetima koja pokušava da ponovo nađe ljubav, sveži je zaokret u svetu komedija. Nakon što je provela svoje dvadesete i tridesete u braku odgajajući sina, sada se ponovo nalazi u svetu izlazaka i traženja partnera – što nije tako lak zadatak, ali je zasigurno izvor različitih uvrnutih i duhovitih situacija.

Svih šest sezona odlične humorističke serije Kugar Taun gledajte odmah na Pickboxu!

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....