•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA U PRETPRODAJI KARTE ZA FILM 'KAPETAN MARVEL'

NOVI FILM MARVELOVOG UNIVERZUMA NA REDOVNE BIOSKOPSKE REPERTOARE STIŽE 7. MARTA!
ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA KARTE SU VEĆ U PRETPRODAJI!

ONA JE NAJJAČI MARVELOV JUNAK I ONA JE DEO DO SADA NEVIĐENOG PERIODA U ISTORIJI MARVELOVOG FILMSKOG UNIVERZUMA!
Svi ljubitelji filmova o superherojima, akcionih avantura i spektakularnih vizuelnih efekata, sa velikim nestrpljenjem čekaju na ovaj film!

Karte za premijeru filma "KAPETAN MARVEL" 6.marta u bioskopu Cineplexx BIG Beograd su rasprodate, ali imamo važno obaveštenje za sve fanove koji nisu imali stigli da ih obezbede.

Karte za redovne projekcije od 7. marta puštene su u prodaju. Budite brzi i među prvima uživajte u filmu u kome naslovnu ulogu tumači oskarovka Bri Larson i to u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Kombank Dvorana, CineGrand Park Kapitol Rakovica, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pancevo), Vilin Grad (Niš), Cineplexx Priština i Cinepelxx MNE Delta City (Podgorica).



Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog filmskog univerzuma, koja prati Kerol Denvers kako postaje jedna od najznačajnijih junakinja u univerzumu. Dok galaktički rat koji vode dve vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga.

U redovnoj bioskopskoj distribuciji film "KAPETAN MARVEL" naći će se od četvrtka, 7. marta 2019. godine u svim bioskopima.
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...