•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Breaking Bad' dobija filmski nastavak, Aron Paul se vraća u ulozi Jesseja Pinkmana

Kultna serija "Breaking Bad" autora i producenta Vincea Gilligana mogla bi dobiti filmski nastavak, piše Hollywood Reporter.

Aaron Paul će se, navodno, vratiti u ulozi Jesseja Pinkmana, a film bi trebao nastaviti tamo gde je završilo finale pete sezone serije. Film će se prikazivati na Netflixu i AMC-u.

Originalni scenaristi serije pisali su i za predstojeći film pa će tako uz originalnog kreatora serije Vincea Gilligana, koji će takođe i producirati projekt, na filmu raditi i Mark Johnson i Melissa Bernstein.

Bryan Cranston je tokom gostovanja u emisiji The Dan Partrick Show potvrdio da se radi na filmu "Breaking Bad", ali nije ništa govorio o tome hoće li se u filmu pojavljivati i njegov lik Waltera Whitea.

Ali, kategoričan je da bi prihvatio kada bi mu ponudili tu ulogu, kazavši da bi puno ljudi htelo da vidi neku vrstu dodatka na neke delove priče koje su ostale otvorene u finalu serije.

"Ideja, kako je meni rečeno, ide u tom smeru, barem dva lika iz serije nisu gotova, nisu dovršili svoj put", rekao je Cranston.

Naveo je kako ne zna hoće li se pojaviti u nekom obliku, kao isečak iz prošlosti ili budućnosti, ali kaže da je uzbuđen.

"'Breaking Bad' je bio najbolji period mog profesionalnog života i jedva čekam videti sve te ljude opet", rekao je Cranston.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...