•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Berlin, I Love You (2019) - uskoro

Najnoviji film iz antologijske serije GRADOVI LJUBAVI koju je 2006. godine lansirao Emanuel Benbihi.

U prethodnim nastavcima obrađene su romantične priče u Parizu, Njujorku i Rio de Žaneiru. Svaki film sastoji se od najviše 10 epizoda koje ilustruju univerzalnost ljubavi u velikim gradovima širom sveta.
Berlinska priča sastoji se od devet epizoda. Mogla bi se nazvati i ''Berlin koji volim'' gde se spajaju različiti muškarci i žene i pričaju svoje ljubavne priče. Emocije izviru iz poznatih mesta u gradu, ali i iz skrivenih ćoškova gde cvetaju stare i nove ljubavi.
Sve priče su povezane tranzicionim sekvencama.
Glavna ideja serijala je da se dobije impresija grada kao živog organizma koji diše i voli i kroz multikulturalnu identifikaciju čini da ljudi dele među sobom emocije univerzalne ljubavi.

Glumci: Keira Knightley, Helen Mirren, Luke Wilson
Režiser: Dianna Agron, Peter Chelsom

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...