•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Specijalna projekcija filma "Youtube ratovi"

Specijalna projekcija filma "Youtube ratovi" biće održana u bioskopu Vilin Grad u utorak, 25. decembra u 16 časova. Nakon projekcije, deo filmske ekipe pokloniće se niškoj publici, a posetioci će imati priliku da se fotografišu i druže sa poznatim jutjuberima balkanske jutjub scene.

O filmu:

Akciona komedija u kojoj uloge tumače popularni jutjuberi sa balkanske jutjub scene. Film prati radnju kako se jutjuberi na smešan i zabavan način bore protiv "hejtera" koji žele da preuzmu scenu. Omčo je popularni humorista i jutjuber koji uživa u svojoj slavi i živi jedan zabavan život, sve dok mu u život ne uđu hejteri (osobe koje mrze uglavnom sve). Oni mu obrišu kanal na Jutjubu, ali im to nije dovoljno već pokušavaju da ubiju njega i njegove kolege, ali im on uspeva pobeći tražeći pomoć od drugih jutjubera.

Ulaznice su u prodaji i možete ih obezbediti na blagajni bioskopa Vilin Grad - https://bit.ly/2Sc6tIa

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....