•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"BAMBLBI" PREMIJERNO U UTORAK 18. DECEMBRA - KARTE U PRODAJI!

POGLEDAJTE FILM "BAMBLBI" PREMIJERNO U UTORAK 18.12. U 19:30 ČASOVA, U BIOSKOPU CINEPLEXX UŠĆE SHOPPING CENTER!
KARTE SU VEĆ U PRODAJI!

Da li ste verovali da je na početku, čuveni, voljeni BAMBLBI bio žuta Volkswagen buba? Saznajte kako je sve počelo i kako je BAMBLBI postao omiljeni lik iz čuvene sage o Transformersima. U ovoj, potpuno novoj avanturi, najpoznatiji Autobot vraća se u bioskope i upoznaje nas sa svojom prvom drugaricom Čarli, koju igra mega zvezda, popularna i talentovana Hejli Stajnfeld.

Uoči premijere u utorak 18. decembra od 18 časova, umetnici koji prave ulične grafite oslikaće voljenog žutog Transformersa i motive njegove akcione avanture i na taj način će upotpuniti ovaj događaj. Pored ovog, biće organizovano još jedno crtanje grafita iz filma, koje će se održati u subotu, 22. decembra u bioskopu Cineplexx Delta City, u popodnevnim časovima. Nakon što umetnici završe ove radove, svi posetioci bioskopa moći će da se slikaju ispred njih, postave ih na svoje društvene mreže, a najmaštovitije fotografije biće nagrađene u nedeljama koje slede.



Tokom bekstva, godine 1987. BAMBLBI pronalazi utočište na otpadu u malom gradu pored okeana, u Kaliforniji. Čarli (Hejli Stajnfeld) koja tek što će napuniti 18 godina i koja traži svoje mesto pod zvezdama, otkriva Bamblbija, u ranama i ožiljcima od bitke. Kada Čarli oživi Bamblbija, shvatiće da ovo nije obična, žuta Volkswagen buba.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...